Ja nie som odborník, nevidím veci do hĺbky, len uvažujem nad možnými súvislosťami. Nemôžem za to čo sa mi páči a nepáči, snažím sa však žiť nie podľa týchto pocitov, ale podľa toho čo sa mi zdá byť najrozumnejšie, a to je cirkevná náuka. Aj keď to iste nie je pohodlná cesta.
Neviem posúdiť či ide o pedofíliu, keď sa mi páči moje pohlavie počnúc desaťročnými až do neviem akého zrelého veku, keď vočí takým chlapcom ani nejde o sexuálnu túžbu. Nikdy mi nič také nenapadlo, mať niečo s dieťaťom, verím že nie som nebezpečný. Snáď som ťa veľmi nepohoršil.
Chcel som sa s tým trochu podeliť, aj keď hlavu mám plnú iných záujmov a toho čo považujem za dôležité. Áno páčia sa mi aj chlapci, páčia sa mi aj kvety čo doma pestujem, alebo nejaké umelecké dielo, ale na tomto nespočíva môj život, nestojí to v jeho strede. Nechal som sa formovať nadobudnutou vierou, ktorá mi je základom na ktorom chcem stavať, a všetko nehodiace sa škrtnem... Nie som silný ani svätý, keby som sa stretol s istými ľuďmi z mojej minulosti, hrozí mi pád, ktovie. Ale nech ma Boh uchráni od všetkého čo sa Jemu nepáči a nech mi dá silu.
Nevedel som že bežnému gejovi sa páčia iba dospelí primeraného veku, lebo u mňa je to dosť široká škála, pritom sexuálne som vždy túžil po zrelosti. Ale to je jedno, ide sa ďalej...
Pá pá