od nickyman78 » 27 Sep 2017, 09:22
Ahoj, škoda, že to nevyšlo, nenaplánoval som si to dobre, ja slúžim 12-ky zmeny a ja si musím plánovať všetko mesiac dopredu, ak chcem mať dovolenku, ale nevadí, bolo by super niečo také vytvoriť aj na východnom Slovensku, vzdelávať sa, odbúravať predsudky, mať aj duchovný program, určite by sa pridalo aj viac ľudí, lebo uznáš, že dochádzať zase každý týždeň, alebo vtedy, ak vy máte stretká z východného Slovenska sa nedá, jedine, že sa raz za čas príde na nejakú väčšiu akciu, ale na pravidelné týždenné stretka by sa to nedalo. Ako som už skôr písal, ja chodím aj na duchovné obnovy linky Valentín, ktoré sú dvakrát do roka, čo je žalostne málo, nebudem tu teraz riešiť ich pohľady na homosexualitu, viacerí s týmto ich názorom na túto problematiku nesúhlasia, čo beriem samozrejme, ja som tiež za otvorenú debatu v tejto oblasti, hoci aj v úzkom kruhu ľudí a pomohla by aj účasť nejakých odborníkov v tejto oblasti, lekárov, psychológov, aby tieto veci bez nejakého náznaku predsudkov a odsudzovania vysvetľovali a pomáhali týmto ľuďom prijať sa takých, akí sú.