Ako ne-technicky uzivatel mozem povedat, ze forum ponuka velke mnozstvo funkcii, podla mojho nazoru aj zbytocnych, nevyuzitelnych a aj zopar nefunkcnych. Ja preferujem minimalisticky a funkcny styl, cize by som odstranil vsetko prebytocne a nepotrebne. Na fore je vela prvkov podobnych s Facebookom, ktory "nemusim", celkovo socialne siete "nemusim" (aj slovicko "nemusim" "nemusim" - netusim preco ho vlastne pouzivam

)
Mohol by tomu Patrikovi niekto napisat a slusne sa ho spytat na ten kod? Ja sa zial nerozumiem do tychto veci a neviem co mam pytat...
Pre mna je postup registracie logicky pochopitelny, na zaciatku sa mi tazsie hladala ikonka poslat sukromnu spravu, alebo celkovo zorientovat sa vo funkciach a moznostiach. Casom sa na to da zvyknut, ale som jednoznacne za zjednodusenie a sprehladnenie rozhrania.
Bod 2 sa mi velmi pozdava, dokonca by som navrhoval odlisit forum od socialnetu (ten by som skratil na social a mal by vlastnu domenu social.gaychristians.sk a aj podobne rozhranie na jeden styl, ta ista registracia by platila aj pre forum aj pre social)