Stretká na východnom Slovensku

Zlepšovacie a zhoršovacie návrhy pre fórum a webstránku gaychristians.sk sú tu vítané.

Stretká na východnom Slovensku

Poslaťod nickyman78 » 26 Sep 2017, 13:50

Ahojte, neviem, aký to bude mať úspech, ale skrsla mi myšlienka osloviť tu ľudí a niečo podniknúť na východnom Slovensku ohľadom stretávania sa ,diskutovania, modlitebných stretnutí. Väčšinou sa tu stretávajú ľudia z Bratislavy, blízkeho okolia a západného Slovenska a mohli by sa podobne stretávať aj ľudia z východného Slovenska. Dajte prosím vás nejaké návrhy a nápady a mohlo by sa niečo také zorganizovať.
Obrázok užívateľa
nickyman78
 
Príspevky: 10
Registrovaný: 18 Júl 2014, 17:27

Re: Stretká na východnom Slovensku

Poslaťod jurov » 26 Sep 2017, 23:10

Ahoj, podľa mňa by celej veci prospelo keby si sa zúčastnil v Bratislave a videl ako naše stretko prebieha, veľa vecí sa vyjasní osobne. Nechcem ťa odrádzať, len si myslím že je to najlepší spôsob. Škoda že ti nevyšla účasť na našom nedávnom stretku v Košiciach počas Pridu, ale možno ho pre veľký úspech zopakujeme.

Máme na východe zopár kontaktov a sme presvedčení že ak by sa toho niekto chytil, ľudia prídu.
Obrázok užívateľa
jurov
 
Príspevky: 368
Registrovaný: 31 Máj 2013, 08:39
Bydlisko: Bratislava

Re: Stretká na východnom Slovensku

Poslaťod nickyman78 » 27 Sep 2017, 09:22

Ahoj, škoda, že to nevyšlo, nenaplánoval som si to dobre, ja slúžim 12-ky zmeny a ja si musím plánovať všetko mesiac dopredu, ak chcem mať dovolenku, ale nevadí, bolo by super niečo také vytvoriť aj na východnom Slovensku, vzdelávať sa, odbúravať predsudky, mať aj duchovný program, určite by sa pridalo aj viac ľudí, lebo uznáš, že dochádzať zase každý týždeň, alebo vtedy, ak vy máte stretká z východného Slovenska sa nedá, jedine, že sa raz za čas príde na nejakú väčšiu akciu, ale na pravidelné týždenné stretka by sa to nedalo. Ako som už skôr písal, ja chodím aj na duchovné obnovy linky Valentín, ktoré sú dvakrát do roka, čo je žalostne málo, nebudem tu teraz riešiť ich pohľady na homosexualitu, viacerí s týmto ich názorom na túto problematiku nesúhlasia, čo beriem samozrejme, ja som tiež za otvorenú debatu v tejto oblasti, hoci aj v úzkom kruhu ľudí a pomohla by aj účasť nejakých odborníkov v tejto oblasti, lekárov, psychológov, aby tieto veci bez nejakého náznaku predsudkov a odsudzovania vysvetľovali a pomáhali týmto ľuďom prijať sa takých, akí sú.
Obrázok užívateľa
nickyman78
 
Príspevky: 10
Registrovaný: 18 Júl 2014, 17:27

Re: Stretká na východnom Slovensku

Poslaťod jurov » 27 Sep 2017, 11:22

Ja som to nemyslel tak že by si mal pravidelne chodiť, stačí aspoň jeden krát aby si videl ako fungujeme. A osobné stretnutie je nenahraditeľné.

Snažíme sa držať prvej soboty v mesiaci, najbližšie 7. októbra. Ak si to podľa toho naplánuješ verím že to čoskoro vyjde.
Obrázok užívateľa
jurov
 
Príspevky: 368
Registrovaný: 31 Máj 2013, 08:39
Bydlisko: Bratislava

Re: Stretká na východnom Slovensku

Poslaťod h111 » 28 Sep 2017, 18:08

Ahoj nickyman78, velmi ti fandim a povzbudzujem. Hladaj okolo seba ludi, oslovuj ich, buduj okruh znamych a stretavajte sa aj na vychode - formalne aj neformalne... a ak sa ti bude dat, prid nas niekedy pozriet na stretko do BA.
Obrázok užívateľa
h111
 
Príspevky: 293
Registrovaný: 31 Máj 2013, 22:16


Späť na Nápady a návrhy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia

cron